Ontdek de Kunstberg langs verrassende routes

Negen dagen lang kan je de Kunstberg verkennen langs zeven verrassende routes. Van 23 april tot en met 1 mei stelt een breed scala aan deelnemende instellingen de deuren open met een uniek Panorama-programma. Verborgen dakterrassen en verbindingen worden opengesteld, hotspots binnen en buiten worden aangegeven met de Panorama Viewers en unieke voorstellingen worden aangeboden. Koop een festivalticket en ontdek de Kunstberg!

Panorama Kunstberg is het eerste festival dat georganiseerd wordt door vzw Kunstberg sinds het Picture Festival. Het is het startschot voor een reeks van biënnales tot in 2030. Deze editie heeft als thema Panorama. Het meest gefotografeerde panorama van Brussel bevindt zich immers in het hart van de wijk. Maar er is veel meer, ontdek het zelf!

PANORAMA VIEWERS

ROUTES

Het festivalprogramma bestaat uit zeven routes. Elke route is een wandeling door de wijk langs hotspots in en rond de instellingen. Met de routes als leidraad kan je negen dagen lang zelf op ontdekkingstocht gaan.

TICKETS & INFO

Koop HIER je festivalticket online of ga naar het infopunt:
visit.brussels – BIP
Koningsstraat 2, Brussel

ma t/m vr – 9u30 u tot 17u30
za en zo – 10u tot 18u

Het ticket met QR-code geeft je gedurende de negen dagen van het festival recht op één bezoek in elk van de deelnemende instellingen, dus bewaar het goed!

KAART & OPENSTELLING