PRAKTISCHE INFO

TOEGANG

Een festivalticket kost € 9,50 per persoon. Er is een gereduceerd tarief van € 4,90. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. De QR-code op het ticket geeft je recht op één bezoek in elk van de deelnemende instellingen gedurende de negen dagen van het festival. Bij een bezoek aan een instelling, bedenk welke hotspots je daar dan zou willen verkennen.

SPECIALS

In de festivalperiode vinden er bij een aantal instellingen speciale grote evenementen plaats, waarvoor een apart toegangsbewijs moet worden gekocht. Wil je daarnaartoe? Koop dan een apart ticket. Volg de link bij het betreffende programmaonderdeel. Je komt dan direct uit op het boekingssysteem van de organiserende instelling of het evenement.

GELEIDE BEZOEKEN

Wil je het festival begeleid bezoeken? Rondleidingen in het nederlands door Korei Guided Tours op zat. 24.04 om 10u30, 14u en 16u

Schrijf je in via deze link: https://korei.be/event/wandeling-panorama-festival-de-kunstberg-in-een-ander-perspectief/

Rondleidingen voor groepen (als bedrijf, met vrienden of familie) kan je boeken via: info@arkadia.be.

TOEGANKELIJKHEID

Bijna alle deelnemende instellingen bieden voorzieningen voor mindervaliden, maar enkele programmaonderdelen van het festival zijn wat moeilijker toegankelijk en daarom misschien minder geschikt voor jou. Twijfel je? Neem dan contact op met de organiserende instelling van dat onderdeel van het programma.

BEREIKBAARHEID

De Kunstberg verbindt de benedenstad met de bovenstad. De Kunstberg is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook het hoger gelegen deel rond het Koningsplein en het Warandepark zijn makkelijk te bereiken met de bus, tram, metro of trein.

CONTACT

vzw Kunstberg
Naamsestraat 10
1000 Brussel
info@panoramakunstberg.be

COLOFON PANORAMA KUNSTBERG

initiatief en projectleiding: vzw Kunstberg
conceptontwikkeling, ontwerp en realisatie: DWARS ontwerp, Amsterdam
communicatie en ticketing: Visit.brussels
productie panorama viewers: Repro van de Kamp, Den Haag
productie billboards: Trotter.eu Mobile Billboards
productie website: Netplanet, Amsterdam